Kernteam

Marlou Bullens, voorzitter kernteam, ziet duidelijk met haar creatieve non-feministische blik het belang van ‘werken op niveau’”Het zorgt voor betere doorstroming op de arbeidsmarkt. Daarnaast maakt het de vrouw krachtig en zelfstandig en vooral economisch onafhankelijker. Die onafhankelijkheid is zo belangrijk. Dames, toon lef en pak je hoge hakken uit de kast. ‘Geniet’ van je opleiding. Bijkomend voordeel is dat je de maatschappij ook meteen een stukje terug geeft en betaalt.”

Lily Hartmans “Er zijn nog veel kansen om (arbeids)potentieel bij vrouwen beter te benutten. Door onze ervaringen te delen, elkaar te stimuleren en te inspireren kunnen we daar samen iets aan doen! Laten we onze kracht gebruiken, denken in mogelijkheden, over drempels stappen en dat doen waar we goed in zijn. Doe mee!”

Miesche Groot Hendriks  “Vrouwen zijn momenteel in de meerderheid op hogescholen en universiteiten. Waarom zijn er dan maar zo weinig vrouwen in topfuncties? Als dit een bewuste keuze is; prima. Als dit komt doordat wij vrouwen denken dat we het niet kunnen?! Nee! Of is het omdat vrouwen minder salaris krijgen dan mannen? Nee! Daarom wil ik graag bijdragen aan hoe we elkaar kunnen aanvullen, versterken of helpen.”