HighHeels@FIFE

Dinsdag 25 november 2014 was de vijfde en tevens laatste editie van FIFE, Female Inspiration Festival Enschede, in het Muziekcentrum. Ook dit jaar waren er tijdens dit geweldige evenement weer meer dan 1000 vrouwen. Doel van FIFE is om vrouwen te inspireren en motiveren tot economische zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Daar mochten de HigHHeels niet ontbreken.

De hele dag was gevuld met super veel activiteiten in alle zalen van het Wilminktheater, Muziekcentrum en Atak die voor 1 dag verdeeld zijn in verschillende pleinen, straten, boulevards en rotondes. Ook waren er optredens van bekende en minder bekende personen en werden tientallen workshops georganiseerd. Vrouwen empowerment ten top.

De TaskForce HighHeels verzorgde ook een workshop onder de noemer             ‘Hoogopgeleide vrouw, welke volgende stap maak jij?‘ In totaal kwamen zo’n 50 vrouwen luisteren naar onze visie op het nemen van carrièrestappen door hoogopgeleide vrouwen. Zij hoorden onze ervaringen en verhalen, onze fouten, twijfels en onzekerheden en… onze tips!