First Step of High Heels

Op een nazomeravond in 2012 werd HighHeels bedacht. Een serieuze boodschap en missie, met een knipoog. De TaskForce HighHeels is geen groep van feministen. We willen niet het zoveelste netwerkclubje zijn en zeker geen halve mannen worden, maar vooral wel gewoon vrouw blijven. We hopen vrouwen met al hun talenten en power, te inspireren en motiveren om zichzelf in te zetten ten gunste van hun eigen ontwikkeling en zijn.

WANNEER 2 december 2013 van 17.30 – 21.30 uur
WAAR Wilminktheater Wenninkgaarde 40-42, 7511 PH Enschede
KOSTEN 37,50 euro per persoon inclusief diner
INSCHRIJVING www.taskforcehighheels.nl
CONTACT info@taskforcehighheels.nl

[Inschrijving gesloten op vrijdagochtend 29 november 2013!]

Vrouwen kunnen meer dan dat ze doen. Veel meer. De taskforce HighHeels wil andere vrouwen stimuleren en inspireren om ‘meer te doen’. Daarom organiseert de taskforce haar eerste event; First Step of HighHeels. Deze inspiratiebijeenkomst is om vrouwen op informele wijze met elkaar in contact te brengen, te motiveren en om ervaringen en verhalen te delen. Gastsprekers zijn Sandra Lutchman, directeur Talent naar de Top, Hans Schutte, directeur-generaal bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap met oa portefeuille Emancipatie, Vanessa Evers, professor Robotica UT, Marijke van Hees, wethouder in Enschede en Jannet Vaessen, directeur Women Inc. Met hen willen we een aantal vragen en thema’s bespreken en delen.

• Wat is er nodig om economische zelfstandigheid van vrouwen te realiseren?
• Waarom hebben we in Nederland relatief weinig vrouwen in de top? Waarom moeten harters ondertekend worden door organisaties, overheden en bedrijven om meer vrouwen in die top te laten werken? Wat is werkelijk nodig om meer vrouwen op hogere posities binnen organisaties te laten functioneren?
• Wat stimuleert de hoogopgeleide Nederlandse vrouw om in een baan te gaan werken passend bij haar opleidingsniveau?
• Hoe lossen we het verschil in beloning op bij mannen en vrouwen?
• Wat hebben vrouwen nodig om vol zelfvertrouwen en ambitie de baan na te streven die bij hen past?
• En wat is jouw vraag, suggestie of advies…..!

Trek je hakken uit de kast. Ga de uitdaging aan. Volg je ambities. Schrijf je in en praat, denk, eet, netwerk, luister en drink mee op 2 december as! Je inschrijving voor ‘First Step of High Heels’ is alleen geldig na aanmelding en betaling via onze site. Maximaal 100 deelnemers en vol = vol.